Συνάντηση με Σερί η Ντόρτμουντ | Sportsking.gr

Συνάντηση με Σερί η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται για τον Ζαν-Μισέλ Σερί της Νις και μάλιστα θα έχει συνάντηση μαζί του. Θα μιλήσει και με την Τσέλσι ο Ιβοριανός.

Σύμφωνα με τα Διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Ζαν-Μισέλ Σερί θα έχει συνάντηση εντός της εβδομάδας με την Ντόρτμουντ, ώστε να συζητηθεί πιθανή συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο 26χρονος μέσος έκανε φοβερή χρονιά στη Νις και όπως ήταν λογικό, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Έτσι, μετά τη Φούλαμ και η Γερμανική ομάδα εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Βεβαίως, δεν παίζει μόνη της, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει μπει στο παιχνίδι και η Τσέλσι, που χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο και φυσικά δε θα αφήσει εύκολα την περίπτωση του Ιβοριανού μέσου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς μετά τη Ντόρτμουντ, ο παίκτης θα συναντηθεί και με εκπροσώπους της Τσέλσι και θα κατασταλάξει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.