Γκιγκς: «Η απόφαση του Κριστιάνο έχει σχέση με τον Μέσι»

Ο Ράιαν Γκιγκς εξήγησε πως η παρουσία του Μέσι επηρέασε την απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους έφερε μία αλλαγή εποχής στο ποδόσφαιρο, κάτι που φαίνεται και από το μέγεθος ενασχόλησης των ΜΜΕ με τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης συμφωνίας.

Αρκετοί δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή αλλά ο Πορτογάλος έχει διαφορετική γνώμη.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Κριστιάνο έχει διαδραματίσει η κουβέντα που γίνεται για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών.

«Έμεινα έκπληκτος που έφυγε από τη Ρεάλ για να πάει στην Ιταλία. Νομίζω ότι αποτελεί μία τεράστια πρόκληση για εκείνον αλλά πηγαίνει σε ένα μεγάλο σύλλογο. Το να έχεις στο βιογραφικό σου ότι έχεις αγωνιστεί σε Ρεάλ, Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ είναι τεράστια υπόθεση. Είναι εμμονικός με το να θεωρείται καλύτερος από το Μέσι. Τώρα μπορεί να λέει ότι τα κατάφερα στην Αγγλία, στην Ισπανία και με την εθνική Πορτογαλίας. Θα πάω να το κάνω και στην Ιταλία. Οπότε ίσως αυτό να είναι το επιχείρημα του όταν τον ρωτάνε αν είναι καλύτερος από τον Μέσι.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ