Η μεταγραφή του CR7 έφερε… απεργία των εργαζομένων στη FIAT!

Ο Αντρέα Ανιέλι πετάει στα σύννεφα με τη μεταγραφή του Κριστιάνο, όχι όμως και με τα γεγονότα στη FIAT.

Ως γνωστόν, η αυτοκινητοβιομηχανία FIAT είναι ιδιοκτησίας της οικογένειας Ανιέλι, που αποτελούν τους ισχυρούς παίκτες και στη Γιουβέντους.

Η μεταγραφή του Κριστιάνο στη Γιούβε έφερε μεγάλη χαρά στον οργανισμό της Μεγάλης Κυρίας, όχι όμως και στις τάξεις των εργαζομένων της FIAT!

Οι υπάλληλοι της οικογένειας Ανιέλι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς δεν μπορούν να δεχτούν το τεράστιο ποσό που δαπανήθηκε για να έρθει ο Ρονάλντο στο Τορίνο, ενώ οι δικοί τους μισθοί παραμένον για χρόνια οι ίδιοι. Έτσι, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία, μέχρι να δικαιωθούν για τα αιτήματά τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζομένων στη FIAT:

«Αντιμέτωποι με τόση ενοχή δεν μπορούμε από το να προχωρήσουμε σε απεργία. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ενώ οι εργαζόμενοι εξακολουθούν για χρόνια να κάνουν τεράστιες οικονομικές θυσίες η ίδια η εταιρεία αποφασίζει να δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή. Μας λένε ότι η στιγμή είναι δύσκολη. Και ενώ οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους σφίγγουν όλο και περισσότερο τις ζώνες τους, η εταιρεία αποφασίζει να επενδύσει πολλά χρήματα σε μόνο έναν άνθρωπο! Είναι εντάξει; Είναι φυσιολογικό για ένα άτομο να κερδίζει εκατομμύρια και χιλιάδες οικογένειες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν έως τα μέσα του μήνα;

Είμαστε όλοι εξαρτημένοι από το ίδιο αφεντικό, αλλά σε αυτή τη στιγμή τεράστιας κοινωνικής δυσκολίας, αυτή η άνιση μεταχείριση δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή. Οι εργαζόμενοι της Fiat έχουν υπηρετήσει την εταιρεία για τουλάχιστον τρεις γενιές, πλουτίζοντας όποιον κινείται γύρω στην εν λόγω εταιρεία, και σε αντάλλαγμα έλαβαν μόνο μια ζωή δυστυχίας. Η εταιρεία θα μπορούσε να επενδύσει σε μοντέλα αυτοκινήτων που διασφαλίζουν το μέλλον των χιλιάδων ανθρώπων και όχι μόνο σε έναν άνθρωπο. Προτιμούν τον κόσμο του παιχνιδιού, τη διασκέδαση και οτιδήποτε άλλο. Για τους λόγους που περιγράφονται ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κηρύσσει απεργία από την Κυριακή (22:00) 15 Ιουλίου μέχρι την Τρίτη (06:00), 17 Ιουλίου 2018».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ