Προχωράει για Άλεξ Σάντρο η Παρί | Sportsking.gr

Προχωράει για Άλεξ Σάντρο η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει κάνει πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Άλεξ Σάντρο και παρά την οικονομική διαφορά, υπάρχει αισιοδοξία.

Μετά την απόκτηση του «Τζίζι» Μπουφόν, οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν βάλει στο στόχαστρο τους άλλον ένα παίκτη που ανήκει στη Γιουβέντους.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας επιθυμούν την απόκτηση ενός ικανού πλάγιου μπακ και έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Άλεξ Σάντρο.

Μάλιστα, η Παρί δεν έμεινε στο φιλολογικό ενδιαφέρον και φέρεται να έχει κάνει ήδη μια πρώτη κρούση στην πλευρά της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το «CalcioMercato» οι πρωταθλητές Γαλλίας προσφέρουν 40 εκατομμύρια ευρώ,αλλά οι «μπιανκονέρι» ζητάνε 50 για να δώσουν το «ΟΚ».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η οικονομική διαφορά δεν είναι ικανή να διακόψει τις διαπραγματεύσεις καθώς όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι διατεθειμένες να ρίξουν νερό στο κρασί τους για να γίνει η μεταγραφή.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η «Μεγάλη Κυρία» έχει ήδη αποφασίσει να κινηθεί για τον Μαρσέλο, αν τελικά ο Σάντρο υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.