Κοιτάζουν μπροστά οι Άγγλοι (pic) | Sportsking.gr

Κοιτάζουν μπροστά οι Άγγλοι (pic)

Τι κι αν δεν το έφεραν σπίτι φέτος; Οι Άγγλοι πιστεύουν την ομάδα τους και βάζουν πλώρη για το επόμενο Μουντιάλ!

Παρόλη την προσπάθεια που κατέβαλαν στον ημιτελικό κόντρα στην Κροατία, οι Άγγλοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση κόντρα στο Βέλγιο το Σάββατο (14/07, 17:00).

Όλη η πορεία των «Λιονταριών» μέχρι τα ημιτελικά, προκάλεσε πανζουρλισμό σε όλους τους Άγγλους, οι οποίοι τραγουδούσαν όλα και πιο συχνά το «It’s coming home». Όμως, ο αποκλεισμός από την Κροατία δεν φαίνεται πως τους απογοήτευσε, καθώς πλέον έχεουν πίστη και εμπιστοσύνη στο σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και το έδειξαν αμέσως μετά από τον χαμένο ημιτελικό.

Πιο συγκεκριμένα, σε μία φωτεινή πινακίδα σε κάποιο σταθμό του τραίνου στην Αγγλία αναγράφετε το εξής: «Έρχεται σπίτι: Αναβλήθηκε. Αναμένεται η άφιξη το 2022. Μας έκανες περίφανους Αγγλία.»

Δείτε τη φωτογραφία:
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.