Ο Μόντριτς τα «έχωσε» στους Άγγλους για την αλαζονεία τους | Sportsking.gr

Ο Μόντριτς τα «έχωσε» στους Άγγλους για την αλαζονεία τους

Ο ηγέτης της εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, άσκησε κριτική σε όσους είχαν ξεγράψει την εθνική Κροατίας.

H εθνική Κροατίας ήταν η καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημιτελικό του Μουντιάλ με αντίπαλο την Αγγλία, και παρόλο που χρειάστηκε 120 λεπτά κατόρθωσε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της.

Οι Κροάτες, μάλιστα, κατάφεραν να νικήσουν και την κούραση, καθώς και στις δύο προηγούμενες φάσεις νοκ άουτ είχαν παίξει 120 λεπτά. Έτσι, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας, ο Λούκα Μόντριτς, τα «έβαλε» με τους Άγγλους δημοσιογράφους που είχαν ξεγράψει την Κροατία πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι.

‘Άνθρωποι μιλούσαν. Άγγλοι δημοσιογράφοι, παρουσιαστές στην τηλεόραση. Υποτίμησαν την Κροατία και αυτό ήταν μεγάλο λάθος. Εμείς διαβάζαμε τι έλεγα και ήμασταν αποφασισμένοι να τους δείξουμε ποιοι είναι κουρασμένοι. Έπρεπε να είναι πιο ταπεινοί και να σέβονται τους αντιπάλους τους. Δείξαμε ξανά ότι δεν είμαστε κουρασμένοι. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι πνευματικά και σωματικά. Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πριν την παράταση. Είναι ένα υπέροχο επίτευγμα για εμάς. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα μετά από πολύ καιρό. Είμαστε στον τελικό και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της Κροατίας. Πρέπει να είμαστε περήφανοι.»

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.