«Φουλάρει» για Καντέ η Παρί! | Sportsking.gr

«Φουλάρει» για Καντέ η Παρί!

Ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων δήλωσε αισιόδοξος πως θα πείσει τον Καντέ να υπογράψει μέχρι 1 Σεπτεμβρίου!

Διακαής πόθος των πρωταθλητών Γαλλίας έχει γίνει ο Ενγκολό Καντέ ιδιαίτερα μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Μουντιάλ που οδήγησαν τους «Τρικολόρ» στον μεγάλο τελικό!

Φυσικά, το ενδιαφέρον υπήρχε και πριν τη διοργάνωση αλλά όχι σε τόσο έντονο βαθμό. Ως απάντηση, η Τσέλσι σκοπεύει να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Γάλλο με πολλαπλά αυξημένες απολαβές ούτω σώστε να κατευνάσει το «πάθος» της Παρί για την απόκτηση του.

Πάντως, τα μίντια στη Γαλλία συμμερίζονται την αισιοδοξία του Ενρίκιε με χαρακτηριστικό το παρακάτω τουίτ ενός εκ των δημοσιογράφων του Canalplus στο οποίο αναφέρεται πως ο Καντέ είναι θα αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται και, όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, θα έχει υπογράψει μέχρι 1 Σεπτεμβρίου.


 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.