«Υπογράφουν στην Τσέλσι Ζορζίνιο και Σάρι» | Sportsking.gr

«Υπογράφουν στην Τσέλσι Ζορζίνιο και Σάρι»

Ο γνωστός και έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως η μεταγραφή του Ζορζίνιο στην Τσέλσι είναι τελειωμένη και ο διεθνής χαφ θα έχει προπονητή τον Μαουρίσιο Σάρι.

Τις τελευταίες δυο μέρες υπήρξε αλλαγή δεδομένων τόσο στην υπόθεση της μεταγραφής του Ζορζίνιο στη Σίτι, αλλά και στην προσπάθεια της Τσέλσι να κάνει δικό της τον Μαουρίσιο Σάρι.

Οι Λονδρέζοι έκαναν τη ρελάνς και με τα 65 εκατομμύρια που πρόσφεραν στη Νάπολι «αγκάλιασαν» τον διεθνή χαφ και παράλληλα «ξεκόλλησαν» την υπόθεση του έμπειρου κόουτς.

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η μεταγραφή του Ζορζίνιο έχει τελειώσει και το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Μαουρίσιο Σάρι.

Μάλιστα λίγο νωρίτερα ήρθε η πληροφορία για τη λύσης της συνεργασίας της Τσέλσι με τον Αντόνιο Κόντε, που ουσιαστικά είναι προάγγελος των εξελίξεων που έρχονται.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.