Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτό υποσχέθηκε στους παίκτες της Άρσεναλ ο Έμερι
Άρσεναλ

Αυτό υποσχέθηκε στους παίκτες της Άρσεναλ ο Έμερι

Η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις της Άρσεναλ συνεχίζεται, αλλά ο Ουνάι Έμερι ήδη ξεκίνησε τις... υποσχέσεις του.

13.07.2018 | 13:27

Νέα ήθη και έθιμα στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Άρσεναλ. Λογικό εδώ που τα λέμε. Άλλωστε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια και κάτι ψιλά αυτή δεν έχει πρωταγωνιστή τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά κάποιον άλλον. Τον Ουνάι Έμερι.

Κάθε αρχή και δύσκολη που λέει και ο σοφός λαός μας και αυτό φαίνεται πως ταιριάζει γάντι για τους “κανονιέρηδες”, οι οποίοι εδώ και μέρες έχουν ξεκινήσει την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Αυτή μόνο εύκολη και απλή δεν είναι, αφού ο Ισπανός τεχνικός έχει πολύ κακούς… σκοπούς. Θέλει να δει τους παίκτες του να… υποφέρουν, ώστε να είναι σίγουρος ότι γίνεται καλή δουλειά που στο τέλος της σεζόν θα τους αποζημιώσει με κούπες και πολλές άλλες όμορφες στιγμές.

Η μεγάλη ατάκα του Έμερι στους παίκτες

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ό,τι άλλο αυτό θα βγει σε καλό. Ούτε καν και ο ίδιος ο Έμερι. Γι’ αυτό το λόγο και ο έμπειρος προπονητής θέλησε να δώσει ένα παραπάνω κίνητρο στους παίκτες του.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησής τους και την ώρα που οι περισσότεροι την είχαν “ακούσει” από τις εξοντωτικές ασκήσεις πήγε πάνω από τα κεφάλια τους και τους είπε το εξής:

“Δεν σας υπόσχομαι ότι σήμερα θα νικήσετε. Ή θα κατακτήσετε πολλές κούπες. Σας υπόσχομαι όμως κάτι άλλο. Ότι θα δουλέψετε πολύ σκληρά”, ήταν τα λόγια του Έμερι που μάλλον δεν θα πρέπει να άρεσαν και πολλοί στους “κανονιέρηδες”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version