Επίσημη Ρεάλ: «Δεν είναι στα πλάνα μας να κάνουμε κίνηση για Νεϊμάρ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε νέα ανακοίνωση για την υπόθεση Νεϊμάρ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει πλάνο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ.

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για το Νεϊμάρ κρατάει από τους πρώτους μήνες που ο Βραζιλιάνος πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι συνεχόμενες φήμες είχαν αναγκάσει τη «Βασίλισσα» να βγάλει ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάνει κάποια προσέγγιση στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας, δημοσιεύματα από τη Βραζιλία ανέφεραν πως η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε άνθρωπο στη Βραζιλία για να συναντήσει τον ποδοσφαιριστή.

Αυτό ανάγκασε τους πρωταθλητές Ευρώπης να βγάλουν νέα ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχουν σκοπό να κάνουν πρόταση για τον Νεϊμάρ.

«Με αφορμή τα δημοσιεύματα που μας εμπλέκουν με τον Νεϊμάρ που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει προγραμματίσει να κάνει κάποια προσφορά για τον ποδοσφαιριστή.

Οι σχέσεις των δυο ομάδων είναι πολύ καλές και αν η Ρεάλ Μαδρίτης θελήσει κάποιον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν θα μιλήσει μαζί της και όχι με τον ποδοσφαιριστή» αναφέρουν οι «μερένχες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ