Η Μαρσέιγ άφησε τον Μπαλοτέλι με το… στιλό στο χέρι | Sportsking.gr

Η Μαρσέιγ άφησε τον Μπαλοτέλι με το… στιλό στο χέρι

Χαλάει η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Μαρσέιγ, όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ.

Όλα έδειχναν πως έμεναν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal. Άλλωστε Μαρσέιγ και Μάριο Μπαλοτέλι είχαν πολλές επαφές μεταξύ τους το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το μόνο που έμενε ήταν οι υπογραφές με τις φήμες να κάνουν λόγο πως ο έμπειρος φορ είχε ήδη περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα, η Νις ετοιμαζόταν να βάλει στα ταμεία της κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, όλα φαίνεται πως άλλαξαν τις τελευταίες ώρες. Ο Μπαλοτέλι ποτέ δεν είχε την πρόταση να περάσει από τα γραφεία της γαλλικής ομάδας, με αποτέλεσμα να μείνει με το… στιλό στο χέρι και κατά συνέπεια στο σύλλογο της Νίκαιας.

«Στράβωσε» για τα καλά ο Μπαλοτέλι

Ο Μπαλοτέλι έχει ακόμη συμβόλαιο με τη Νις. Όμως, αυτό που δεν έχει είναι όρεξη για να τη βοηθήσει. Ο «Σούπερ Μάριο» είχε να υπογράψει σόνι και ντε στη Μαρσέιγ, από τη στιγμή που δεν έγινε κάτι τέτοιο φέρεται πως κατηγορεί τους ανθρώπους της ομάδας της Νίκαιας ότι χάλασαν το deal την τελευταία στιγμή.

Γι’ αυτό το λόγο και ο Ιταλός φορ απουσίαζε από την προπόνηση της Νις, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το δικό του μήνυμα στη διοίκηση της Νις που θέλει ναι μεν να τον πουλήσει, αλλά με τους δικούς της όρους.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.