Μόντσι: «Δεν θέλω να καταλήξουμε σαν την Ίντερ και την Μίλαν»

Τεχνικός διευθυντής της Ρόμα μίλησε για τις κινήσεις της ομάδας του στο μεταγραφικό παζάρι,τονίζοντας πως το παράδειγμα της Μίλαν και της Ίντερ είναι προς αποφυγή.

Όταν η Ρόμα προχώρησε στην πρόσληψη του Μόντσι, το έκανε με στόχο να εκμεταλλευτεί το καλό μάτι που έχει ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης στις μεταγραφές.

Οι Ρωμαίοι έχουν κάνει κάποιες πολύ καλές κινήσεις με χαμηλό κόστος και ελπίζουν πως θα αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη του Ιταλικού πρωταθλήματος.

O 49χρονος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και σε ερώτημα που δέχτηκε για τη μεταγραφική πολιτική που ακολουθεί, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να αποχωρήσει κάποια στιγμή έχοντας αφήσει βάρη στην ομάδα του.

Μάλιστα, ο Ισπανός έφερε σαν παράδειγμα τις δυο ομάδες του Μιλάνου που αντιμετωπίζουν αρκετά οικονομικά προβλήματα.

«Δεν θέλω να δημιουργήσω μια άσχημη κατάσταση για την ομάδα. Αρκετές ομάδες στην Ιταλία έφτασαν μέχρι τη χρεοκοπία. Υπάρχει μια ομάδα που της απαγορεύτηκε να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ (Μίλαν) και άλλη μια δεν μπορεί να κάνει τις κινήσεις που θέλει εξαιτίας των περιορισμών της ΟΥΕΦΑ (Ίντερ). Εγώ είμαι εδώ για να φτιάξω την καλύτερη δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω και θα τα καταφέρω» ήταν τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ