Πιέζει για να πάρει τον Παβάρ από τώρα η Μπάγερν! | Sportsking.gr

Πιέζει για να πάρει τον Παβάρ από τώρα η Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου έχοντας συμφωνήσει με τη Στουτγκάρδη για την απόκτηση του Παβάρ από την επόμενη σεζόν, πιέζει για να τον αποκτήσει από τώρα!

Άμεση απόκτηση του Γάλλου αμυντικού επιθυμούν οι Βαυαροί που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να το πετύχουν.

Η συμφωνία τους με τη Στουγκάρδη περιλαμβάνει την απόκτηση του παίχτη αλλά από την επόμενη σεζόν. Συνεπώς, ο Παβάρ θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην τρέχουσα ομάδα του αλλά ουσιαστικά ως παίχτης της Μπάγερν!

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε για το θέμα: «Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά τώρα είμαι στη Στουτγκάρδη. Δεν ξέρω ακόμα πού θα είμαι οριστικά. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος στην Στουτγκάρδη.» Προσθέτοντας επίσης πως ο στόχος του είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, μια διοργάνωση στην οποία η Στουτγάρδη δεν έχει προκριθεί αυτή τη σεζόν…

Ο Γάλλος αμυντικός που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στο Μουντιάλ της Ρωσίας αγοράστηκε από τη Λιλ έναντι μόλις 4 εκατομμυρίων ευρώ στο 2016. Έπειτα, πωλήθηκε στην Μπάγιερν για το ποσό που αγγίζει τα 35 εκατομμύρια ευρώ!
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.