Ξέσπασε σε κλάματα το προσωπικό του ξενοδοχείου που διέμεναν οι Γάλλοι διεθνείς (vid) | Sportsking.gr

Ξέσπασε σε κλάματα το προσωπικό του ξενοδοχείου που διέμεναν οι Γάλλοι διεθνείς (vid)

Οι υπάλληλοι του ρωσικού ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν οι Γάλλοι διεθνείς στεναχωρήθηκαν όταν αναγκάστηκαν να αποχαιρετήσουν τους παίκτες.

Τα ταξίδια μπορεί να είναι προσφέρουν πολλές χαρές αλλά συνήθως περιλαμβάνουν ένα δυσάρεστο συναίσθημα. Αναφερόμαστε στο συναίσθημα του αποχαιρετισμού. Όσο μεγαλύτερη, μάλιστα, είναι η διάρκεια του ταξιδιού, τόσο πιο δύσκολο είναι το αντίο.

Ακριβώς αυτό το συναίσθημα βίωσαν οι Γάλλοι διεθνείς όταν χρειάστηκε να αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο τους στη Ρωσία προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να πανηγυρίσουν μαζί με τους συμπατριώτες τους την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, μάλιστα, ήταν αυτοί που πήραν κατάκαρδα αυτόν τον αποχωρισμό, με συνέπεια να ξεσπάσουν ακόμα και σε κλάματα. Έτσι, ο Ματουιντί και η παρέα του έσπευσαν να παρηγορήσουν τις κυρίες του προσωπικού με αγκαλιές και φιλιά.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρατηρήσετε το έντονα συναισθηματικό φορτισμένο κλίμα κατά τη διάρκεια της αποχώρησης.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.