Η Adidas έμεινε με μία ομάδα στη Γερμανία, που είναι η έδρα της! Το ίδιο και στην Ιταλία (pic)

Η Adidas έχει αλλάξει πολιτική και πλέον μετράει δύο ομάδες συνολικά σε Γερμανία και Ιταλία.

Αλλαγή στην πολιτική της Adidas έχει διαπιστθεί τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά τις ομάδες που διαλέγει να ντύνει η εταιρεία. Ο γερμανικός κολοσσός εστιάζει πλέον σε top clubs και δεν συνεργάζεται με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς.

Στις 24 Αυγούστου είναι η πρεμιέρα της Bundesliga με το ματς της Μπάγερν Μονάχου με τη Χοφενχάιμ. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι ο μοναδικός σύλλογος που θα φοράει φανέλες της Adidas στη φετινή διοργάνωση! Το Αμβούργο έχει υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία ενώ η Σάλκε άλλαξε εταιρεία, πηγαίνοντας στην Umbro.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Γερμανία είναι η έδρα της Adidas, και αυτό προξενεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση για την τακτική που ακολουθεί η εταιρεία.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ιταλία. Η Adidas πάλι συνεργάζεται μόνο με μία ομάδα, την πρωταθλήτρια Γιουβέντους! Φυσικά, η Vecchia Signora έχει αποκτήσει άλλη υπόσταση εμπορικά, μετά τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από ανθρώπους σχετικούς με τον τομέα αυτό, σημειώνεται ότι η Adidas έχει επιλέξει συνειδητά να απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαίους εμπορικά συλλόγους, αλλά είναι περίεργο ότι σε δύο τόσο μεγάλα πρωταθλήματα, η γερμανική εταιρεία διαθέτει στο «ρόστερ» της μόνο δύο ομάδες, έστω κι αν είναι οι πρωταθλήτριες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ