Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στροφή της Τσέλσι στον Χαρτ
Μάντσεστερ Σίτι

Στροφή της Τσέλσι στον Χαρτ

Οι άνθρωποι της Τσέλσι εξακολουθούν να ψάχνουν τερματοφύλακα για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Κουρτουά και το όνομα του Τζο Χαρτ έπεσε στο τραπέζι.

21.07.2018 | 17:01

Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ κρίσιμες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Τσέλσι που πρέπει να “φορτσάρει” γιατί ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ένα από τα ανοιχτά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μαουρίσιο Σάρι είναι του τερματοφύλακα, καθώς ο Τιμπό Κουρτουά φέρεται να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Μαδρίτη.

Τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα και το τελευταίο που ήρθε να προστεθεί στη λίστα είναι αυτό του Τζο Χαρτ.

O Άγγλος γκολκίπερ βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της Μάντσεστερ Σίτι καθώς έχει συμβόλαιο με τους “πολίτες”, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ για τρίτος τερματοφύλακας.

Σύμφωνα με τη “Sun” η Τσέλσι ετοιμάζει πρόταση 5 εκατομμυρίων Λιρών προκειμένου να κάνει δικό της τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως τα τελευταία δυο χρόνια, ο Χαρτ έχει παραχωρηθεί δανεικός σε Τορίνο και Γουέστ Χαμ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version