Φεκίρ στην L’Équipe: «Θα μείνω στη Λυών» | Sportsking.gr

Φεκίρ στην L’Équipe: «Θα μείνω στη Λυών»

Βόμβα μεγατόνων ρίχνει η L'Équipe στο αυριανό της φύλλο φιλοξενώντας δήλωση του Ναμπίλ Φεκίρ που δείχνει την παραμονή του στη Λυών.

Σχεδόν καθημερινά διαβάζουμε μια νέα εξέλιξη για την ιστορία της μεταγραφής του Ναμπίλ Φεκίρ στη Λίβερπουλ.

Πριν την έναρξη του Μουντιάλ η μεταγραφή θεωρούταν κλεισμένη,αλλά όλα άλλαξαν την τελευταία στιγμή όταν οι «reds» προσπάθησαν να ρίξουν την τιμή του παίκτη.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει η αίσθηση πως δύσκολα η Λίβερπουλ θα επανέλθει για τον Γάλλο, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει η L’Équipe.

Σύμφωνα το «Get French Football news» που επικαλείται το αυριανό φύλλο της γνωστής Γαλλικής εφημερίδας, ο Φεκίρ έκανε ξεκάθαρη δήλωση παραμονής στη Λυών. «Τώρα θα μείνω στη Λυών» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για την ώρα αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την κυκλοφορία της εφημερίδας για να ξέρουμε περισσότερα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.