Μέχρι και… ιταλικά μίλησε ο Ζλάταν για χάρη της Μίλαν! (vid) | Sportsking.gr

Μέχρι και… ιταλικά μίλησε ο Ζλάταν για χάρη της Μίλαν! (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκεται στις ΗΠΑ για χάρη των Λος Άντζελες Γκάλαξι, αλλά, δεν έχει ξεχάσει τη Μίλαν.

Τέτοια εποχή πέρυσι ένα από τα καλοκαιρινά σενάρια ήθελε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέφει στη Μίλαν που είχε πάρει τα… πάνω της και έκανε το ένα «μπαμ» μετά το άλλο.

Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα με τον Σουηδό φορ λίγους μήνες αργότερα να υπογράψει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Παρόλα αυτά η αγάπη του για τους «ροσονέρι» παραμένει μεγάλη. Λογικό και επόμενο. Μαζί τους έζησε σπουδαίες στιγμές. Μέχρι και πρωτάθλημα πήρε μαζί τους. Το τελευταίο για την ώρα για την σπουδαία ομάδα του Μιλάνου.

Γι’ αυτό το λόγο και «Ίμπρα» δεν δίστασε να στείλει ένα μήνυμα προς τη παλιά του ομάδα και στους φίλους της που τόσο πολύ τον αγάπησαν και τον στήριξαν τα χρόνια που ήταν στο «Σαν Σίρο», παρά το γεγονός πως παλιότερα είχε περάσει τόσο από τη Γιουβέντους όσο και από τη μισητή γειτόνισσα, Ίντερ.

Αλλά όταν μιλάμε για τον Ζλάταν και την αγάπη που νιώθει κάποιος οπαδός για εκείνον φτάνουμε στο ανώτατο επίπεδο, οπότε όλα τα υπόλοιπα πάνε περίπατο.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.