Ο άσσος της Λυών προσεύχεται για την Ελλάδα (pic) | Sportsking.gr

Ο άσσος της Λυών προσεύχεται για την Ελλάδα (pic)

Η τραγωδία που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία 24ωρα με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, με τελευταίο τον άσσο της Λυών, Μαριάνο Ντίαζ να στέλνει το δικό του μήνυμα στήριξης.

Η θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική να έχουν αφήσει στο διάβα τους περισσότερους από 80 νεκρούς και πολλούς ακόμη αγνοούμενους έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη την υφήλιο. Διάσημοι και μη ανεβάζουν στα social media τα δικά τους μηνύματα στήριξης δείχνοντας πως αυτές τις στιγμές άπαντες συμπονούν τις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν στο έλεος της φωτιάς.

Την συμπόνια του για την πατρίδα μας έδειξε με ανάρτησή του στο facebook και ο άσσος της Λυών, Μαριάνο Ντίαζ, αναρτώντας μια φωτογραφία προσευχόμενος για τα θύματα που χάθηκαν μέσα στις φλόγες.

 

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.