ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: 26 παίκτες χωρίς το «μεγάλο» όνομα

Έχουν μέινει περίπου 30 ημέρες μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει πιο «φτωχό» από ποτέ, ποιοι οι παίκτες της βασίλισσας.

Ρεάλ Μαδρίτης: 26 παίκτες χωρίς το «μεγάλο» όνομα

Τρεις μέρες μετά την αποβίβασή τους στην Αμερική για το σταδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει βρει ακόμα τον αντικαταστάτη της για την μεγάλη απώλεια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πάμε να κάνουμε λοιπόν μία πρόχειρη και γρήγορη ανάλυση του ρόστερ της ομάδας με τα μέχρι στιγμής δεδομένα:

Οι καλοκαιρινές προσθήκες της ομάδας μέχρι στιγμής είναι οι Οντριοθόλα, Βινίσιους και Λούνιν παίκτες οι οποίοι όπως είναι φυσικό δεν προορίζονται για βασικοί. Ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μπαρτσελόνα έχει πραγματοποιήσει κινήσεις εντυπωσιασμού (βλέπε Μάλκομ) η Ρεάλ παλεύει να κλείσει τις πληγές που άφησε η φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το σενάριο δυσχεραίνει το γεγονός πως ο Πορτογάλος ήταν ο παίκτης που σου έβαλε περίπου 50 γκολ στα 9 χρόνια που έπαιξε στην ομάδα και βοήθησε στα μέγιστα στη κατάκτηση των 3ων Τσάμπιονς Λιγκ, δύσκολα βρίσκεις πλέον τέτοιους παίκτες.  Εάν περάσουμε στα ενδότερα του ρόστερ θα δούμε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις τερματοφύλακες (Νάβας, Κασίγια, Λούνιν, Ζιντάν) βέβαια όλοι περιμένουν την έλευση Κουρτουά με σκοπό οι δύο από τους τέσσερις να αποτελέσουν παρελθόν.

Ο αντι-Ρονάλντο

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει στην αντικατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση, με τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ να έχουν  δηλώσει πρόσφατα πως δεν θα αποχωρίσουν από την Παρί Σεν Ζερμέν. Και σε αυτή τη θέση όμως ο Λουπετέγκι δεν έχει αξιόπιστες λύσεις, οι μόνες επιλογές του είναι οι Μπενζεμά, Μαγιοράλ και Ντε Τόμας. Είναι σημαντικό πως και οι τρεις τους μαζί πέτυχαν την περασμένη σεζόν 43 γκολ ένα λιγότερο δηλαδή από όσα πέτυχε μόνος του ο Ρονάλντο. Πίσω τους υπάρχει μόνος του ως καθαρό δεκάρι ο Ίσκο που και αυτός είναι αμφίβολος, ο Λοπετέγκι είχε δηλώσει πως το κύριο μέλημά του είναι να αποκτήσει η ομάδα μεσοεπιθετικούς για να τροφοδοτούν την επίθεση, ακόμα δεν έχει αποκτηθεί κανείς.

Μπορεί η απόκτηση του Αζάρ να μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ όμως ακόμα δεν έχει γίνει κάποια σημαντική κίνηση, η ομάδα φωνάζει για ενίσχυση ειδικά στη θέση του φορ. Είναι απορίας άξιο το πως ο Λοπετέγκι θα μπαλώσει την επιθετική του γραμμή μιας και μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί όνομα επιθετικού (αντάξιο της Ρεάλ Μαδρίτης) και ο Μπενζεμά είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Αν και ακόμα έχουμε τουλάχιστον ένα μήνα για μεταγραφές τίποτα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πως η Ρεάλ Μαδρίτης περνάει πλέον σε μία άλλη εποχή στην οποία θα δημιουργήσει την ομάδα του μέλλοντος, είμαστε στην λεγόμενη μετά Ρονάλντο εποχή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ