ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2018

Η Γιουνάιτεντ πρέπει να σπάσει το ρεκόρ για αμυντικό, αν θέλει να πάρει τον Μαγκουάιρ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταλάβει ότι πρέπει να δώσει χοντρό πακέτο για να αποκτήσει τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Νο1 στόχος του Ζοζέ Μουρίνιο για την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ! Ο 25χρονος Άγγλος μετά και τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει πείσει τον Special One για τις ικανότητές του.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι κατέθεσαν πρόταση στη Λέστερ, ύψους 73εκ. ευρώ. Η απάντηση των Αλεπούδων ωστόσο, ήταν αρνητική. Μάλιστα, η Γιουνάιτεντ ενημερώθηκε ότι για να αποκτήσει τον Μαγκουάιρ θα πρέπει να πληρώσει ακόμα πιο αδρά. Η τιμή του είναι συγκεκριμένη και αγγίζει τα 90εκ. ευρώ!

Πράγμα που σημαίνει, ότι η ομάδα του Μουρίνιο πρέπει να σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής αμυντικού, αν επιθυμεί να δει τον 25χρονο στα κόκκινα. Τώρα, το ρεκόρ κατέχει η αγορά του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ από τη Λίβερπουλ, έναντι 75εκ. ευρώ.

Ο Μουρίνιο έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τις μεταγραφές της Γιουνάιτεντ και δεν έκρυψε ότι θέλει και άλλους παίκτες. Με τον χρόνο να πιέζει, δεν αποκλείεται η διοίκηση των Μπέμπηδων να κάνει το χατίρι του Πορτογάλου τεχνικού και να βγάλει από τα ταμεία της όσα χρήματα χρειαστούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ