«Τελειώνει» από τη Σάλκε ο Χέβεντες | Sportsking.gr

«Τελειώνει» από τη Σάλκε ο Χέβεντες

Ο Μπένεντικτ Χέβεντες επέστρεψε στη Σάλκε μετά το δανεισμό του στην Γιουβέντους,αλλά όπως όλα δείχνουν δεν έχει μέλλον στους "Βασιλικούς μπλε".

Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στη Σάλκε, ο Μπένεντικτ Χέβεντες έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Ο Γερμανός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού με αποτέλεσμα να κάνει μόλις τρεις συμμετοχές με την ομάδα του Τορίνου.

Η μετακίνηση του έμπειρου σέντερ μπακ ήταν με τη μορφή δανεισμού και η πρωταθλήτρια Ιταλίας επέλεξε να μην ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς.

Από τη στιγμή που η Γιουβέντους επέλεξε να μην τον κρατήσει, ο Χέβεντες επέστρεψε στη Σάλκε με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Skysports ο τεχνικός των «Βασιλικών μπλε», Ντομενίκο Ταντέσκο, δεν υπολογίζει τον αρχηγό της ομάδας και η πόρτα της εξόδου είναι ορθάνοιχτη.

Ο έμπειρος αμυντικός δεν βρίσκεται πια στην προετοιμασία της Σάλκε κάτι που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.