ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: “Δεν ήταν φυσιολογική η εμφάνιση του Σακίρι”

Ο εξτρέμ της Λίβερπουλ Σερντάν Σακίρι ενθουσίασε τον Γιούργκεν Κλοπ μετά την εμφάνισή του στο ντεμπούτο του με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κλοπ: “Δεν ήταν φυσιολογική η εμφάνιση του Σακίρι”

Με επιτυχία στέφθηκε το ντεμπούτο του Σερντάν Σακίρι στη Λίβερπουλ, καθώς ο Ελβετός εξτρέμ μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ στην φιλική νίκη της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-1 επί αμερικανικού εδάφους.

Το τέρμα που σημείωσε o 26χρονος ποδοσφαιριστής, μάλιστα, ήταν σπάνιας ομορφιάς και θύμισε ξανά σε όλους για ποιο λόγο του είχαν δώσει το παρατσούκλι “ο Μέσι των Άλπεων”.

https://twitter.com/LFC/status/1023372562309554177?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1023372562309554177&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.goal.com%2Fen%2Fnews%2Fthats-not-normal-klopp-stunned-by-shaqiris-overhead-kick%2Ffztyufq9iysp1913yf96bocml

Έτσι, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Σακίρι.

“Ήταν καλά προφανώς. Αυτό δεν ήταν φυσιολογικό μετά από 4 ημέρες στο σύλλογο- να προσαρμοστείς τόσο καλά σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Θέλαμε να τον βοηθήσουμε λίγο με τη θέση του έτσι ώστε να μην είναι τόσο περίπλοκο. Του δώσαμε αρκετή ελευθερία συν να προσφέρει βοήθειες πίσω, κάτι το οποίο έκανε. Ήταν καλύτερο από ότι περίμενα. Νομίζω σήμερα ότι ήταν εύκολο να πατήσουμε περιοχή διότι παίξαμε 90 λεπτά πολύ καλού ποδοσφαίρου σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και για τις δύο ομάδες. Ακόμα και έτσι παίξαμε απλά και γρήγορα και τους κάναμε συνεχώς να τρέχουν. Αυτό ήταν καλό. Μετά τη φιλική ήττα από την Ντόρτμουντ, δεν ένιωσα πολύ καλά αλλά ήξερα ότι δε χρειαζόταν να δώσω μεγάλες διαστάσεις στο θέμα. Είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Οπότε αν κάνεις λάθη πρέπει να χάνεις. Είμαι εντάξει με αυτό, ειδικά αν μαθαίνεις από αυτήν τη διαδικασία. Φυσικά δε θα μεγαλοποιήσουμε και τη σημερινή νίκη. Όσον αφορά τον Σακίρι, από την πρώτη μέρα που υπέγραψε ήθελε να μείνει στο Λίβερπουλ και να προπονηθεί μαζί μας. Νομίζω ότι ήταν μία εβδομάδα μετά τον αποκλεισμό της Ελβετίας από το Μουντιάλ. Οπότε του είπα να φύγει. Επέστρεψε μετά από λίγες ημέρες και ήταν πολύ ενθουσιασμένος. Για εκείνον ήταν μία πολύ καλή στιγμή στην καριέρα του, έχοντας ήδη γευτεί μία εμπειρία στη Μπάγερν, την Στόουκ και την Ίντερ. Τώρα τον έχουμε εμείς και μπορεί να αγωνιστεί μαζί με κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ