Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το post του Μαρσιάλ για την επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ! (pic)

Ο Αντονι Μαρσιάλ επιστρέφει στο Μάντσεστερ, μετά τη γέννηση του παιδιού του.

Ο Αντονι Μαρσιάλ αποχώρησε από την προετοιμασία της Γιουνάιτεντ για να είναι κοντά στη γέννηση του δεύτερου παιδιού του στο Παρίσι.

Παρόλα αυτά, δεν επέστρεψε ποτέ στις προπονήσεις, και δημιουργήθηκαν φήμες ότι φεύγει οριστικά από τους Μπέμπηδες. Μάλιστα, ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ότι δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Γάλλο επιθετικό.

Επιπλέον, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να του επιβάλλει πρόστιμο για την απουσία του, που μάλλον ήταν μεγαλύτερη από το επιτρεπόμενο.

Πριν από λίγο, ο Μαρσιάλ τοποθετήθηκε στο Twitter για το ζήτημα της γέννησης του παιδιού του και της απουσίας του από την καθημερινότητα της ομάδας του. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι η οικογένειά του είναι πάνω από όλα:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Ο μικρός μου Σουάν είναι καλά. Για τη μητέρα ήταν πιο δύσκολο αλλά ευχαριστώ το Θεό, είναι καλύτερα τώρα. Συγγνώμη, αλλά η οικογένειά μου θα είναι πάντω πάνω από όλα. Πίσω στο Μάντσεστερ αύριο.

“Thank you all for your messages. My little Swan is fine. For the mother it was more difficult but thank god she is better now. Sorry but my family will always go before everything… Back tomorrow in Manchester.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ