ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ 2018-2019: Τα δύο φαβορί, οι must-watch ομάδες, οι ύποπτες για πτώση και οι παίκτες για να δεις!

To sportsking.gr φέρνει στις οθόνες σας το αφιέρωμα για την Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν 2018-2019!

Πρέμιερ Λιγκ 2018-2019: Τα δύο φαβορί, οι must-watch ομάδες, οι ύποπτες για πτώση και οι παίκτες για να δεις!

Το, κατά πολλούς, κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη κάνει σέντρα την Παρασκευή! Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνουν προετοιμασία και μεταγραφές και ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη. Ποια θα σηκώσει την πολυπόθητη κούπα; Ποιες θα ξεχωρίσουν; Ποιές θα κινδυνέψουν; Ποιοί παίκτες θα τραβήξουν την προσοχή μας; Με μεγάλη ανυπομονησία, περιμένουμε τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Κυρίες και κύριοι, η Πρεμιερ Λιγκ 2018-2019 ξεκινάει! 

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ 

1.ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 

Αποτέλεσμα εικόνας για manchester city champions

Το πρωτάθλημα το παίρνεις από τον κάτοχό του, και αυτή τη στιγμή το κατσαρόλι είναι στην τροπαιοθήκη της Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχασε παίκτες, και ενισχύθηκε με τον Ριγιάντ Μαχρέζ. Οι Πολίτες ξεκινάνε από θέση ισχύος για τη δεύτερη σερί κούπα. Έχουν την ποιότητα και τις αντοχές να υπερασπιστούν τον θρόνο τους! 

2.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 

Σχετική εικόνα

Η προσθήκη ενός ικανότατου τερματοφύλακα, του Άλισον Μπέκερ, έκανε τους φίλους της Λιβερπουλ να ονειρεύονατι για τα καλά το πρωτάθλημα. Οι Reds με την έλευση των Κεϊτά, Φαμπίνιο και Σακίρι δυναμωσαν πολύ το ρόστερ τους και με την τριάδα-φωτιά στην επίθεση έχουν βάλει έναν και μοναδικό στόχο: την επιστροφή στην κορυφή μετά από 28 ολόκληρα χρόνια! 

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΦΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ 

1.ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 

Αποτέλεσμα εικόνας για manchester united 2018-2019 champions

Οι Κόκκινοι Διάβολοι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση την περσινή περίοδο, αλλά γενικά δενε ικανοποίησαν με την εικόνα τους. Ο Μουρίνιο παραπονιέται για τις μεταγραφές που… δεν γίνονται, όμως ο Special One ξέρει καλά από mind games. Όποιος υποτιμήσει τη Γιουνάιτεντ, θα το πληρώσει ακριβά. Σημαντικό ρόλο στην πορεία της θα παίξουν η απόδοση του Φρεντ, που αποκτήθηκε φέτος, και η μεταγραφή  του στόπερ που είναι στα… σκαριά. 

2.ΑΡΣΕΝΑΛ 

Μετά από χρόνια ξηρασίας, ο οργανισμός της Άρσεναλ είναι πιο αισιόδοξος για τη χρονιά που έρχεται. Λένο, Σωκράτης και Λούκας Τορέιρα ευελπιστούν να προσφέρουν στους Κανονιέρηδες την αμυντική σταθερότητα που τόσο πολύ τους λείπει τα τελευταία χρόνια. Η ποιότητα μεσοεπιθετικά είναι δεδομένη, και το μείγμα που δημιουργεί ο Ουνάι Έμερι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα φιλικά. Η Άρσεναλ θα παλέψει για τον τίτλο και κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει έτσι απλά. 

3.ΤΣΕΛΣΙ 

Όταν έχεις στην ομάδα σου παίκτες όπως ο Αζάρ, ο Γουίλιαν, ο Καντέ, τότε δεν περνάς παρατήρητος. Ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει να δώσει το δικό του στίγμα στους Μπλε και αν καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του, θα δούμε ωραία πράγματα από τους Λονδρέζους. Ο Ζορζίνιο είναι καίριος παίκτης για τον τρόπο λειτουργίας της Τσέλσι και όλοι περιμένουν τα καλύτερα. Σίγουρα, δεν εντυπωσίασε στη μεταγραφική περίοδο η ομάδα του Αμπράμοβιτς, αλλά η Τσέλσι είναι πάντα Τσέλσι. 

4.ΤΟΤΕΝΑΜ 

Αποτέλεσμα εικόνας για harry kane

Σιγή ιχθύος επικράτησε στο μεταγραφικό παράθυρο για την Τότεναμ. Ο σύλλογος χτίζει το νέο γήπεδο και από ό,τι φαίνεται δεν υπήρχαν πολλά χρήματα για να ξοδέψει ο Μαουρίσιο Ποκετίνο. Με αρχηγό τον Χάρι Κέιν και σωματοφύλακες τους Ντέλε Άλι, Γιορίς, Έρικσεν και Σον, οι Πετεινοί θα επιδιώξουν να μην είναι ξανά ο… φτωχός συγγενής των μεγάλων. Δύσκολο έργο των Spurs τη φετινή σεζόν, όμως το ποδόσφαιρο που μας προσφέρουν εδώ και αρκετά πρωταθλήματα δεν μας επιτρέπει να τους αφήσουμε εκτός λίστας. 

ΟΙ MUST-WATCH ΟΜΑΔΕΣ 

1.ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 

Αποτέλεσμα εικόνας για west ham 2018/19

Τα Σφυριά έκαναν ενέσεις ποιότητας στο ρόστερ τους, μπαίνοτας 82εκ. Ευρώ «μέσα» στις μεταγραφές. Ίσα Ντιόπ, Γουίλσιρ, Φελίπε Άντερσον, Γιαρμολένκο, ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν τη Γουέστ Χαμ να ξεφύγει από τη μετριότητα. Πλεόν, είναι στο χέρι του Μανουέλ Πελεγκρίνι να εκμεταλλευτεί τα όπλα που του έδωσε η διοίκηση και να φτιάξει ένα σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει. 

2.ΕΒΕΡΤΟΝ 

Ο Μάρκο Σίλβα έπιασε δουλειά στην Έβερτον για να παρουσιάσει επιτέλους πιο ελκυστικά τα Ζαχαρωτά. Ο σύλλογος τίναξε τη μπάνκα στον αέρα για να φέρει τον Ριτσάρλισον και τον Λούκας Ντιν, και οι απαιτήσεις των ιθυνόντων και των οπαδών είναι μεγαλύτερες. Το κλαμπ έχει εμπιστοσύνη στον Μάρκο Σίλβα και ο Πορτογάλος μπορεί να τους δικαιώσει. Έλειψε η δυνατή Έβερτον από την Πρέμιερ Λιγκ, ας ελπίσουμε μέχρι… φέτος. 

3.ΓΟΥΛΒΣ 

Αποτέλεσμα εικόνας για wolves 2018/19

Με την επάνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία, οι Λύκοι δεν επιθυμούν να είναι απλοί παρατηρητές. Για το λόγο αυτό, έφτιαξαν μια ομάδα που συνδυάζει εμπειρία και ταλέντο. Ρουί Πατρίσιο και Ζοάο Μουτίνιο αποτελούν τους στυλοβάτες της προσπάθειας, και βρίσκουν συμπαράσταση σε ταλαντούχους νεαρούς, όπως ο Ντιόγκο Ζότα και ο Μπενίκ Αφόμπε. Το συγκρότημα του Νούνο Σάντο, ήρθε στην Πρέμιερ Λιγκ για να… μείνει! 

4.ΦΟΥΛΑΜ 

Ο ερχομός των Σερί, Μίτροβιτς και Σίρλε έχει ξεσηκώσει τους φίλους της Φούλαμ που έχουν τη χαρά να βλέπουν ξανά την ομάδα τους στα σαλόνια! Στόχος των Κότατζερς είναι η παραμονή στην κατηγορία, παρόλα αυτά στην άκρη του μυαλού τους υπάρχει και η έξοδος στην Ευρώπη, χάρη στις δαπανηρές κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι. Εμείς πάντως, τους υποδεχόμαστε με μεγάλο ενδιαφέρον! 

ΟΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΓΙΑ… ΦΟΥΝΤΟ! 

1.ΚΑΡΝΤΙΦ 

Η Κάρντιφ ανέβηκε μετά από πολλά χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι λογικό να στοχεύει αρχικά να διατηρήσει τη θέση της σε αυτήν. Οι στοιχηματικές εταιρείες τη συγκαταλέγουν στις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή. Ο ενθουσιασμός της ανόδου μάλλον δεν αρκεί για να δώσει τις νίκες που χρειάζονται οι νεοφώτιστοι και έχουν ψηλά εμπόδια να πηδήξουν για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην Πρέμιερ Λιγκ του 2019-2020. 

2.ΜΠΡΑΪΤΟΝ 

Το γκολ είναι το ζητούμενο για τους Γλάρους που φέτος θα έχουν πιο δύσκολη αποστολή από πέρσι. Η ομάδα δεν ενισχύθηκε και πάρα πολύ, επομένως θα παλέψει για την παραμονή της. Αν δεν βρει λύση στο επιθετικό της πρόβλημα, η Μπράιτον δύσκολα θα σωθεί και αυτή τη φορά μόνο χάρη στην αμυντική της σταθερότητα. 

3.ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 

Παρά την απαισιοδοξία που υπάρχει για τη Χάντερσφιλντ, εμείς διαλέξαμε να βάλουμε στα φαβορί για υποβιβασμό τη Μπόρνμουθ. Τα Κεράσια δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ποιότητα για να σταθούν με άνεση στην Πρέμιερ και θα… υποφέρουν για να μην τερματίσουν στις τρεις τελευταίες θέσεις. Η Χάντερσφιλντ έχει κάνει προσεγμένες μεταγραφές και θεωρούμε ότι είναι λίγο ανώτερη ποιοτικά από τη Μπόρνμουθ, που θα ζοριστεί σε μεγάλο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. 

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ 

1.ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ 

Φυσικά, ως Έλληνες δεν θα μπορούσαμε να μην ανυπομονούμε για να διαπιστώσουμε πώς θα σταθεί ο Σωκράτης σε μια τόσο μεγάλη ομάδα της Αγγλίας. Ο Έμερι μάλλον τον προορίζει για βασικό και όλοι μας ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των Κανονιέρηδων. Καλή τύχη Σωκράτη! 

2.ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ 

Ήταν το θαύμα μιας χρονιάς ή έχει και συνέχεια; Η απορία αυτή θα λυθεί φέτος. Ο Φαραώ πάντως, στα φιλικά έδειξε να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Και λίγο χειρότερα νούμερα να έχει, κανείς δεν θα τον… παρεξηγήσει. Θα καταφέρει ο Μοχάμεντ Σαλάχ να πραγματοποιήσει μια σεζόν, παρόμοια με την ασύλληπτη περσινή του; 

3.ΡΙΓΙΑΝΤ ΜΑΧΡΕΖ 

Μετά από τον άθλο της κατάκτησης του πρωταθλήματος με τη Λέστερ, ο Αλγερινός δοκιμάζει την τύχη του στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι. Η παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα μας προΪδεάζει για μια δυνατή χρονιά, καθώς ο Ισπανός τεχνικός έχει τον τρόπο να παίρνει από τους παίκτες του τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Και ο Μαχρέζ έχει… μπόλικα από αυτά. 

4.ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΡΕΙΡΑ 

Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ είναι ο πρώτος καθαρόαιμος κόφτης της Άρσεναλ μετά από χρόνια. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτή ήταν και η αιτία που οι Gunners απέχουν από τις διακρίσεις. Ο νεαρός ήρθε από τη Σαμπντόρια για να λύσει αυτό το θέμα και ο Έμερι… προσεύχεται να του βγει. 

5.ΑΛΒΑΡΟ ΜΟΡΑΤΑ 

Πέρσι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα που  του έριξαν την ψυχολογία στα… τάρταρα και τον κράτησαν μακριά από τον καλό του εαυτό. Φέτος, δεν έχει περιθώρια να μείνει πάλι άσφαιρος. Η Τσέλσι έχει ανάγκη τα γκολ του, ο Μοράτα είναι εξαιρετικός παίκτης και πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο. Ο Σάρι πόνταρε πάνω του και περιμένει… ανταπόδοση. 

6.ΠΟΛ ΠΟΓΚΜΠΑ 

Παγκόσμιος πρωταθλητής πλέον, ο Γάλλος χαφ της Γιουνάιτεντ μπαίνει στην αρένα για να κάνει τη διαφορά. Τα προβληματάκια που έχει με τον Μουρίνιο επηρεάζουν αρνητικά την απόδοσή του, η οποία είναι κλειδί για την εικόνα των Μπέμπηδων. Στα καλά του, ο Πογκμπά είναι απολαυστικός, και στο  Ολντ Τράφορντ… απαιτούν να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Μοιάζει να είναι η τελευταί του ευκαιρία να καθιερωθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα την αρπάξει από τα μαλλιά; 

7.ΡΙΤΣΑΡΛΙΣΟΝ 

Η Έβερτον έβγαλε από τα ταμεία της 40εκ. Ευρώ για να κάνει Ζαχαρωτό την προσωπική επιθυμία του Μάρκο Σίλβα. Οι προσδοκίες για τον 21χρονο Βραζιλιάνο ειναι τεράστιες και μένει να δούμε αν θα τον… πλακώσουν, ή θα λειτουργήσουν ως κίνητρο για να δικαιώσει όσους τον πιστεύουν. Και είναι πολλοί! 

8.ΝΑΜΠΙ ΚΕΪΤΑ 

Ο Κλοπ κάτι είδε στον 23χρονο από τη Γουινέα και δεν δίστασε να προσφέρει 60εκ. στη Λειψία για να τον ντύσει στα κόκκινα. Οι Reds βλέπουν στο πρόσωπό του ένα πολυεργαλέιο που θα κάνει τα… πάντα. Έχει τα κότσια ο άπειρος σε τέτοιο επίπεδο μέσος να αντέξει την πίεση; Θα το αντιληφθούμε στη διάρκεια της χρονιάς! 

ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ; 

Και φέτος, το πρωτάθλημα Αγγλίας φιλοξενείται στα κανάλια της COSMOTE TV. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 

Στο λινκ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλες τις αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ 2018-2019, μαζί με τις ημερομηνίες-ώρες των παιχνιδιών και το κανάλι που τα μεταδίδει: https://www.premierleague.com/fixtures 

Σίγουρα, υπάρχουν και άλλα θέματα να αναλύσει κανείς για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά το πρωτάθλημα ξεκινάει την Παρασκευή και χρόνος δεν υπάρχει! Το sportsking.gr ελπίζει να κάλυψε τα πιο hot κομμάτια για τη φετινή κούρσα. Τα υπόλοιπα στα γήπεδα του Νησιού! Καλή τηλεθέαση σε όλους μάς. Πάρτε θέσεις! Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ξανά εδώ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για premier league 2018/19

 

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ