Ντάγκλας Κόστα: «Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Κριστιάνο» | Sportsking.gr

Ντάγκλας Κόστα: «Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Κριστιάνο»

Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται στην προπόνηση ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει εντυπωσιάσει τον Ντάγκλας Κόστα.

Είναι πλέον γνωστό σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φροντίζει και προσέχει τον εαυτό του όσο περισσότερο μπορεί. Αυτό μάλιστα φάνηκε και στα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που πραγματοποίησε για την μεταγραφή του στη Γιουβέντους, τα οποία έδειξαν ότι διαθέτει σωματοδωμή 21χρονου.

Τον τρόπο με τον οποίο διατηρεί αυτή τη σωματοδωμή ο Πορτογάλος, τον κατάλαβε ο Ντάγκλας Κόστα, που έχει εντυπωσιαστεί από το πως συμπεριφέρεται στις προπονήσεις ο 33χρονος σούπερ σταρ. Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Βραζιλιάνος, ανέφερε πως ο «CR7» πηγαίνει πρώτος στην προπόνηση και φεύγει τελευταίος, ενώ τόνισε το γεγονός πως δεν έχει ξαναδεί κάποιον άλλον σαν αυτόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος:

«Είναι αδύνατον να ακολουθήσει κάποιος τον Κριστιάνο στην προπόνηση. Οταν φτάνουμε, εκείνος είναι ήδη εκεί και δουλεύει και όταν φεύγουμε, εξακολουθεί να προπονείται. Ποτέ μου δεν έχω ξαναδεί παίκτη να κάνει ό,τι εκείνος στην προπόνηση».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.