Μέμφις: «Θα ήθελα να πάω σε μεγαλύτερη ομάδα» | Sportsking.gr

Μέμφις: «Θα ήθελα να πάω σε μεγαλύτερη ομάδα»

Ο Μέμφις Ντεπάι δηλώνει χαρούμενος στη Λυών,αλλά δεν θα έλεγε "όχι" σε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα.

Ένα εξαιρετικό Μουντιάλ ήταν αρκετό για να δώσει στον Μέμφις Ντεπάι την μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά με αρκετά θέματα πειθαρχίας που τον έφεραν αρχικά στο περιθώριο και στη συνέχεια στη Λυών.

Στη Γαλλική ομάδα, ο νεαρός εξτρέμ βρήκε και πάλι τον καλό του εαυτό και δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα ήθελαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

O ίδιος ο παίκτης από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως είναι χαρούμενος στη Λυών, ωστόσο δεν κλείνει την πόρτα σε μια νέα μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή,αλλά προφανώς θα ήθελα να πάω σε μεγαλύτερη ομάδα, θα δούμε τι θα γίνει, τώρα θέλω να τα δώσω όλα για τη σεζόν που αρχίζει. Όλοι θέλουν να παίξουν στις καλύτερες ομάδες και στα κορυφαία πρωταθλήματα. Αν μια μεγάλη ομάδα έρθει για εμένα, θα το συζητήσουμε. Τώρα είμαι χαρούμενος στην Λυών» ήταν τα λόγια του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.