Ο μάνατζερ του Γοδίν «έπαιξε» με τη Γιουνάιτεντ

Ο μάνατζερ του Ντιέγκο Γοδίν φέρεται να χρησιμοποίησε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο για τον πελάτη του.

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας έγινε γνωστό πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μια ύστατη προσπάθεια να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό, καλύπτοντας τη ρήτρα του Ντιέγκο Γοδίν.

Το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον Ουρουγουανό ξεκίνησε από τον μάνατζερ του παίκτη που πρότεινε τον πελάτη του στους «κόκκινους διαβόλους».

Σύμφωνα με τους Άγγλους ο ατζέντης του παίκτη χρησιμοποίησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο στον έμπειρο αμυντικό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο μάνατζερ του παίκτη διαβεβαίωσε τους «κόκκινους διαβόλους» πως η μεταγραφή θα γίνει αν καλύψουν τη ρήτρα των 18 εκατομμυρίων.

Η Αγγλική ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ατλέτικο και τότε ο Γοδίν απάντησε αρνητικά καθώς στην πραγματικότητα δεν ήθελε να φύγει από τη Μαδρίτη.

Λίγες ώρες μετά το «όχι» του παίκτη, οι «ροχιμπλάνκος» προσέφεραν στον 32χρονο νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές το οποίο θα υπογράψει το επόμενο διάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ