Μένει και ανανεώνει στη Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα | Sportsking.gr

Μένει και ανανεώνει στη Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα

Την πρόθεσή του να ανανεώσει την συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει ο Ισπανός κίπερ με τον Μουρίνιο να τον θεωρεί αναντικατάστατο.

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος σε περίπτωση που αυτό συμβεί θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Αυτό όπως όλα δείχνουν αναμένεται να συμβεί καθώς οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά, με την πλευρά της αγγλικής ομάδας να εμφανίζεται αισιόδοξη πως θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο Ντε Χέα έχει συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ για ακόμα έναν χρόνο, με την αγγλική ομάδα να έχει το δικαίωμα να το ανανεώσει για ακόμα έναν χρόνο, ο ίδιος αναμένεται αν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Ισπανός θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στην Premier League, καθώς το ποσό που θα έχει λαμβάνειν ο ίδιος θα ξεπερνά τις 200.000 λίρες την εβδομάδα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.