Κρόος: «Ο Οζίλ ξέρει πως δεν υπάρχει ρατσισμός στην Εθνική» | Sportsking.gr

Κρόος: «Ο Οζίλ ξέρει πως δεν υπάρχει ρατσισμός στην Εθνική»

Ο Τόνι Κρόος κλήθηκε να μιλήσει για το περιστατικό με τον Μεσούτ Οζίλ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός στην Εθνική Γερμανίας.

Λίγες μέρες μετά τη λήξη του Μουντιάλ, ο Μεσούτ Οζίλ ανακοίνωσε πως δεν θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας μετά τις αντιδράσεις για τη φωτογραφία του με τον Ερντογάν.

Ο μέσος της Άρσεναλ είχε υποστηρίξει πως ένιωθε ανεπιθύμητος στην από την Ομοσπονδία εξαιτίας της Τουρκικής καταγωγής του.

Στη δήλωση του, ο Μεσούτ Οζίλ ανέφερε πως είναι θύμα ρατσισμού από τους ανθρώπους της Εθνικής και αυτό τον οδήγησε στο να αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο.

Αυτές οι δηλώσεις μάλλον δεν άρεσαν πολύ στον Τόνι Κρόος που υποστήριξε πως δεν υπάρχει θέμα ρατσισμού στα «πάντσερ».

«Οι ενέργειες του δεν είναι σωστές. Σε ένα κομμάτι της δήλωσης του αναφέρετε σε πράγματα που δεν έπρεπε να πει, ήταν μια βλακεία. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν υπάρχει ρατσισμός στην Εθνική ομάδα, ούτε στην Ομοσπονδία. Αντίθετα υπάρχει μια ποικιλομορφία και για πολλά χρόνια, εκείνος ήταν το καλύτερο παράδειγμα» ήταν τα λόγια του χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.