Παίζει… μεγάλη μπάλα η Πάρμα με αυτές τις εμφανίσεις! (pics) | Sportsking.gr

Παίζει… μεγάλη μπάλα η Πάρμα με αυτές τις εμφανίσεις! (pics)

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις της Πάρμα για τη νέα σεζόν.

Είναι από τα «μεγάλα» ονόματα του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η Πάρμα τα τελευταία χρόνια πέρασε δύσκολες στιγμές. Δύσκολες μέρες. Αλλά άντεξε. Δεν λύγισε. Αντιθέτως γύρισε εκεί που της πρέπει και της αρμόζει.

Στα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου, μαζί με όλες τις άλλες υπερδυνάμεις της Σέριε Α. Μέχρι να φτάσει και πάλι το παλιό επίπεδο θα χρειαστεί αρκετό χρόνο. Μέχρι να φτάσει όλες τις άλλες ακόμη περισσότερο.

Ωστόσο, στην Πάρμα βαδίζουν στο σωστό δρόμο. Με μικρά και σταθερά βήματα. Ένα από αυτά είναι και οι νέες εμφανίσεις για τη σεζόν που μέσα σε λίγες μέρες πρόκειται να ξεκινήσει. Οι Ιταλοί φημίζονται για το στιλ τους και αυτό δεν θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα για τους «παρμέντσι» που έδειξαν γιατί τόσα χρόνια έλειπαν από τη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.