Αρνητικός για Τουρέ ο Πελεγκρίνι | Sportsking.gr

Αρνητικός για Τουρέ ο Πελεγκρίνι

Μπορεί να έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι αυτό όμως δεν αποτελεί δέλεαρ για τον Πελεγκρίνι έτσι ώστε να τον εντάξει στην Γουέστ Χαμ.

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ Μανουέλ Πελεγκρίνι απέκλεισε το ενδεχόμενο η ομάδα του Λονδίνου να κινηθεί για την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ.

Ο έμπειρος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πρώην τεχνικός των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι φέτος επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ, όμως απέκλεισε το ενδεχόμενο η ομάδα του Λονδίνου να κινηθεί για την απόκτηση του πρώην μέσου του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ, καθώς όπως ανέφερε η ομάδα του δεν χρειάζεται προσθήκες.

Φήμες θέλουν τον Γιάγια Τουρέ να έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με ομάδα της Κπινας έτσι ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο η αξία του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Αναμένουμε εξελίξεις.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.