ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τότεναμ

Ποκετίνο: “Δεν ρισκάρω ποτέ με την υγεία των παικτών μου”

Καμία διάθεση για... παιχνίδια με την υγεία των παικτών του δεν έχει ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, σύμφωνα με όσα δήλωσε.

Ποκετίνο: “Δεν ρισκάρω ποτέ με την υγεία των παικτών μου”

Το πιο σημαντικό πράγμα στον αθλητισμό είναι η υγεία αυτού που αθλείται. Πόσο μάλλον όταν ασχολείται επαγγελματικά.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μαουρίσιο Ποκετίνο. Σύμφωνα με όσα στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τη Φούλαμ (18/08, 17:00), ο έμπειρος κόουτς προσέχει πάρα πολύ το ζήτημα της υγείας των παικτών του και δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιον ποδοσφαιριστή του, αν ξέρει ότι δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνίστεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντίνος:

“Έχουμε τις δικές μας αλήθειες για το τι βλέπουμε και πως το διαχειριζόμαστε. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πως διαχειριζόμαστε τους παίκτες μέσα στην ομάδα. Οι άνθρωποι έξω δεν ξέρουν αν την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από 90 λεπτά παιχνιδιού, ο Χάρι Κέιν ήταν εκτός Δευτέρα και Τρίτη, προπονούνταν ή χαλάρωνε, έκανε μία προπόνηση ή ήταν στο γυμναστήριο ή στο γήπεδο. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάρω ρίσκο. Αν ξέρουμε ότι θα πάρουμε ρίσκο, τότε δεν θα παίξει.

Έχουμε 25-30 άτομα που είναι προπονητές, αθλητικοί επιστήμονες, φυσιοθεραπευτές και μιλάμε πολύ για ετοιμότητα, υγεία και τα πάντα. Αν είμαστε λάθος, είμαστε 25-30 άτομα λάθος.Όταν παίρνουμε αποφάσεις για την υγεία, τότε δεν έιναι μία ποδοσφαιρική απόφαση. Η ευθύνη ανήκει στον Χεσούς Πέρεζ που συντονίζει τα πάντα και μου λέει ‘Αυτός ο παίκτης μπορεί να παίξει, δεν είναι ρίσκο.’

Αλλά ξέρετε, στο ποδόσφαιρο είναι σχεδόν απίθανο να αποφύγεις το ρίσκο τελείως. Ακόμα και οι πιο γυμνασμένοι παίκτες μπορεί να τραυματιστούν. Φυσικά, αν αυτό συμβεί κάποιος θα κάνει κριτική, αλλά δεν εύκολο. Το να παίρνεις αποφάσεις είναι πάντα το πιο δύσκολο πράγμα. Το εύκολο είναι είναι να λες την άποψή σου όταν αυτό συμβαίνει ή μετά το αποτέλεσμα.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ