ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σκόουλς: “Δεν ταιριάζει στην Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά”

Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται ο Πολ Πογκμπά δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με αυτόν της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Πολ Σκόουλς.

Σκόουλς: “Δεν ταιριάζει στην Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά”

Ένα από τα μεταγραφικά σήριαλ που προέκυψαν τη φετινή μεταγραφική περίοδο είναι αυτό του Πολ Πογκμπά και της Μπαρτσελόνα. Οι “Μπλαουγκράνα” αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή για να ενισχύσουν τη μέσαία γραμμή τους και έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γάλλο χαφ και πλέον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Την άποψη του πάνω στο ζήτημα έδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς. Μιλώντας στην εκπομπή του BBC, “Radio 5 Live”, ο βετεράνος άσος τόνισε πως ο 25χρονος μέσος δεν ταιριάζει με το αγωνιστικό στιλ της Μπαρτσελόνα και πως θα ήθελε πολύ να συνεχίσει στη Γιουνάιτεντ. Επίσης, ο 43χρονος άνδρας σχολίασε τις φήμες για τις σχέσεις του διεθνή παίκτη και του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ματς με τη Λέστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παλαίμαχου σταρ:

“Δεν πιστεύω ότι ο Πογκμπά είναι παίκτης για μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα. Ελπίζουμε να μείνει, κάθε ομάδα θέλει να κρατάει τους καλύτερους παίκτες της και θέλουμε να μείνει. Έχει τρομερές ικανότητες, αλλά δεν τις έχει δείξει ακόμα. Ελπίζουμε πως μπορεί να οδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο να διεκδικήσει τον τίτλο.”

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην τα έχει καλά με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ανέφερε: “Δεν ξέρω. Προφανώς και κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις τους από αυτά που διαβάζουμε… Ξέρουμε κάτι σαφές; Εγώ δεν ξέρω. Αυτό που ξέρουμε είναι πως ο Πολ χρείαζεται να παίζει καλύτερα πιο συχνά από ότι τώρα. Όλοι ξέρουμε το ταλέντο που έχει. Φοβερή ικανότητα, τρομερή αντοχή, είναι αθλητής, όμως το κάνει μία φορά στα 3-4 παιχνίδια και αν θέλεις να διεκδικήσεις κάποιο τίτλο δεν νομίζω ότι είναι αρκετό.”

Για το γεγονός ότι φόρεσε τοπ περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ματς με τη Λέστερ, είπε: “Σαφώς και έδειξε επιθυμία στο ματς με τη Λέστερ, αλλά πρέπει να το κάνει κάθε εβδομάδα. Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού; Νομίζω πως από τη στιγμή που τον υπογράψαμε έπρεπε να γίνει αρχηγός. Δωσ’ του ευθύνες, είναι νέος παίκτης. Δεν νομίζω ότι ξεχωρίζει κάποιος για να είναι αρχηγός στην ομάδα, απλά πιστεύω ότι θα ήταν ιδανικό γι’ αυτόν και ελπίζω να το κρατήσει. Ξεκίνησε καλά την Παρασκευή (10/08), αλλά δεν νομίζω ότι έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Αν μπορεί να αντέξει την ευθύνη, τότε ας το κρατήσει.”

Ο Πογκμπά ξεκίνησε με γκολ τη φετινή σεζόν, ενώ πέρσι μέτρησε συνολικά 37 συμμετοχές, 6 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο Μουντιάλ είχε 1 γκολ και 1 ασίστ σε 6 ματς με την εθνική Γαλλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ