Χτύπησε την πόρτα της Ρεάλ για Γιορέντε η Μαρσέιγ | Sportsking.gr

Χτύπησε την πόρτα της Ρεάλ για Γιορέντε η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ έκανε κίνηση για την απόκτηση του Μάρκος Γιορέντε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης,αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.

Η περσινή χρονιά να άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της Μαρσέιγ, ωστόσο προτίμησαν να στηριχτούν στο κορμό που είχε η ομάδα προχωρώντας σε λίγες μεταγραφές.

Ο Ρούντι Γκαρσία επιθυμεί την απόκτηση ενός χαφ μέχρι το τέλος των μεταγραφών και μια από τις πρώτες επιλογές του Ισπανού είναι ο συμπατριώτης του, Μάρκος Γιορέντε.

Μάλιστα τα Γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η Μαρσείγ έχει ήδη μιλήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης για το δανεισμό του παίκτη.

Παρά την επίσημη κίνηση της Γαλλικής ομάδας ο Γιορέντε δύσκολα θα μετακομίσει στη Μασσαλία καθώς ο Τζουλιέν Λοπετέγκι του έχει ξεκαθαρίσει πως τον υπολογίζει κανονικά.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και σε άλλες ομάδες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και τελικά εισέπραξαν την αρνητική απάντηση της «Βασίλισσας».

Αν τελικά παρθεί η απόφαση να παραχωρηθεί ο παίκτης μέχρι το τέλος των μεταγραφών, η Εσπανιόλ φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.