ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Μπάκα: “Η Μίλαν ήθελε να μείνω”

O Κάρλος Μπάκα με δηλώσεις του αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της Μίλαν προσπάθησαν να τον πείσουν να μείνει στο "Σαν Σίρο" πριν μετακομίσει στη Βιγιαρεάλ.

Μπάκα: “Η Μίλαν ήθελε να μείνω”

Το καλοκαίρι του 2015 η Μίλαν απέκτησε τον Κάρλος Μπάκα προκειμένου να γίνει σημείο αναφοράς στην επίθεση των “ροσονέρι”.

Ο Κολομβιανός πέρασε την περσινή σεζόν στη Βιγιαρεάλ με τη μορφή δανεισμού καθώς ο Μοντέλα είχε κρίνει πως δεν τον χρειάζεται.

Η επιστροφή στην Ισπανία έκανε καλό στον έμπειρο σέντερ φορ που εδώ και λίγες εβδομάδες ανήκει και επίσημα στο “Κίτρινο υποβρύχιο”.

H Μίλαν χρησιμοποίησε τον 31χρονο προκειμένου να κάνει δικό της τον Σάμου Καστιγιέχο από τη Βιγιαρεάλ,αλλά ο Κολομβιανός αποκάλυψε πως η αρχική πρόθεση της Ιταλικής ομάδας ήταν να τον κρατήσει.

Μάλιστα, ο Μπάκα αναφέρει πως τόσο ο Τζενάρο Γκατούζο, όσο και ο Λεονάρντο προσπάθησαν να τον πείσουν να μείνει στο “Σαν Σίρο”.

“Πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ, η πρόθεση μου ήταν να επιστρέψω στη Μίλαν. Μίλησα με την οικογένεια μου και με συμβούλεψαν να μείνω στη Βιγιαρεάλ που με βοήθησε να επανέλθω σε καλό επίπεδο. Τα παιδιά μου θα έμεναν στην Ισπανία ακόμα και αν επέστρεφα στο Μιλάνο”, ήταν τα πρώτο σχόλιο του Μπάκα και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Θα μπορούσα να μείνω στη Μίλαν, είχα την ευκαιρία. Ο Γκατούζο και ο Λεονάνρτο μίλησαν μαζί μου και ήθελαν να με κρατήσουν. Ο προπονητής τόνισε πως θέλει να δουλέψει μαζί μου και με έκανε να νιώσω σημαντικός,αλλά είχα ήδη πάρει την απόφαση μου”, κατέληξε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ