Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Αλκάθερ | Sportsking.gr

Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Αλκάθερ

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάκο Αλκάθερ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη μορφή δανεισμού από τη Μπαρτσελόνα.

Από την αρχή του καλοκαιριού η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού που θα καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Μίτσι Μπατσουαγί.

Μετά από αρκετές περιπτώσεις που εξετάστηκαν, φαίνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» κατέληξαν στον εκλεκτό τους και αυτός είναι ο Πάκο Αλκάθερ.

Ο Ισπανός ήταν στους παίκτες που η Μπαρτσελόνα ήθελε να ξεφορτωθεί και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Καταλανικού Τύπου που επιβεβαιώνονται και από τη Γερμανία, οι δυο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως μέσα στη συμφωνία υπάρχει και ρήτρα αγοράς και έτσι η Ντόρτμουντ έχει δικαίωμα να κάνει δικό της τον Αλκάθερ αν εκείνος με τη σειρά του πραγματοποιήσει πιεστικές εμφανίσεις.

Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν αυτή τη μεταγραφική μάχη έχοντας ανταγωνισμό από τις Πόρτο, Ρεάλ Μπέτις και Ντεπορτίβο Αλαβές που επίσης ενδιαφέρθηκαν.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.