Πλησιάζει στην Μαρσέιγ ο Στρούτμαν! | Sportsking.gr

Πλησιάζει στην Μαρσέιγ ο Στρούτμαν!

Η Μαρσείγ έχει δώσει τα χέρια με την πλευρά του Κέβιν Στρούτμαν και βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με την Ρόμα.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Κέβιν Στρούτμαν αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι στην ενδεκάδα της Ρόμα,αλλά με την πάροδο των ετών αυτό άλλαξε.

Ο Ολλανδός ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς που τον πήγαν πίσω όταν είχε φτάσει στο απόγειο της καριέρας του. Μάλιστα είχε βρεθεί μια ανάσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς αποτελούσε επιλογή του Λουίς Φαν Χάαλ.

Η Ρόμα ενισχύθηκε σημαντικά στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα ο Στρούτμαν να αναμένεται να έχει ακόμα λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

O έμπειρος χαφ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη και η Μαρσέιγ είναι έτοιμη να του προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Γαλλική ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολλανδό και η μοναδική εκκρεμότητα είναι το «ΟΚ» της Ρόμα.

Η Μαρσέιγ προσφέρει 23 εκατομμύρια για να πάρει τον 28χρονο,αλλά οι Ρωμαίοι προσπαθούν να πάρουν ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια. Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως αυτή τη διαφορά δεν είναι αρκετή για να χαλάσει τη μεταγραφή.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.