Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
I can fly, I can touch the stars
Champions League

I can fly, I can touch the stars

Η ΑΕΚ μπορεί να μη πραγματοποίησε καλή εμφάνιση,αλλά με το 1-1 κόντρα στη Βίντι πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ.

28.08.2018 | 23:56

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να έχει τη μπάλα στην κατοχή της και τη Βίντι να έχει επιλέξει να περιμένει τους «κιτρινόμαυρους». Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν άσκησαν την έντονη πίεση που μας έχουν συνηθίσει καθώς είχαν λόγους να βιαστούν.

Μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, το παιχνίδι απέκτησε ζωή. Η Βίντι κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο και ο Λάζοβιτς επιχείρησε να στείλει τη μπάλα στο αριστερό Γ της εστίας του Μπάρκα, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ έδιωξε εντυπωσιακά.

Η απάντηση της «Ένωσης» ήρθε λίγο αργότερα όταν ο Σιμόες έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση, ωστόσο Λιβάγια δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί την άσχημη αντίδραση του γκολκίπερ των Ούγγρων.

Δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο «δικέφαλος» έφτασε κοντά στον να ανοίξει το σκορ. Ο Μάρκο Λιβάγια πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής και αφού απέφυγε δυο αντιπάλους, έκανε το σουτ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ καθώς μόλις δυο λεπτά μετά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξε το σκορ. Ο Λόπεζ κέρδισε πέναλτι και ο Πέτρος Μάνταλος που ανέλαβε την εκτέλεση, έβαλε μπροστά την πρωταθλήτρια.

Μετά το γκολ που δέχτηκε, η Βίντι ήταν αναγκασμένη να βγει στην επίθεση και σε μια κόντρα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Νέγκο βγήκε στην πλάτη της άμυνας από τα δεξιά και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Μπάρκα που με την έξοδο του δεν μπόρεσε να του κλείσει το οπτικό πεδίο.

Μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη πτώση στην απόδοση τους με αποτέλεσμα να κινδυνέυσουν σε ορισμένες περιπτώσεις.

Παρά το γεγονός ότι ε η Βιντι άφηνε αρκετούς κενούς χώρους, οι “κιτρινόμαυροι” δεν είχαν καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τους εκμεταλλευτούν.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την ΑΕΚ στο 80 λεπτό. Ο Σιμόες έκανε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και ο διαιτητής έστειλε στα αποδυτήρια τον Λόπεζ για εκτός φάσης χτύπημα. Ο Λαζοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση αλλά είδε και πάλι τον Μπάρκα να του λέει “όχι”.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και με αρκετό άγχος, η ΑΕΚ επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version