Προσωρινά εκτός Εθνικής Αγγλίας Κέιχιλ και Βάρντι (vid)

Οι Γκάρι Κέιχιλ και Τζέιμι Βάρντι, έθεσαν προσωρινά τον εαυτό τους εκτός Εθνικής ομάδας, χωρίς βέβαια να αποκλείουν ενδεχόμενη επιστροφή.

Οι Γκάρι Κέιχιλ και Τζέιμι Βάρντι, αποφάσισαν να αποχωρήσουν προσωρινά από την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, σχεδόν ένα μήνα μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο οποίο έδωσαν και οι δυο το παρόν.

Από την πλευρά του, ο Γκάρι Κέιχιλ, δήλωσε πως «ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω. Είμαι περήφανος που εκπροσώπησα τη χώρα μου σε μεγάλες διοργανώσεις».

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος αμυντικός, έδωσε το παρόν σε 2 Euro (2012 και 2016) και δυο Μουντιάλ (2014 και 2018). Μετά από 8 χρόνια λοιπόν με τη φανέλα των «Λιονταριών» αποφάσισε να κάνει πίσω, αφήνοντας ανοιχτό όμως το ενδεχόμενο επιστροφής στην ομάδα.

Δείτε τη συγκεκριμένη δήλωση του Κέιχιλ, μέσω του καναλιού της Τσέλσι

Από την άλλη, ο Τζέιμι Βάρντι τόνισε πως η ομάδα είναι νεανική και θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη ανανέωση, με τον ίδιο να κάνει πίσω, χωρίς όμως και αυτός να κλείνει οριστικά την πόρτα στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, ο επιθετικός της Λέστερ, πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς δε βρίσκεται στα πλάνα του Γκάρεθ Σουθγκέιτ ενόψει του «Nations League».

Το αν θα επιστρέψουν οι δυο τους στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας, θα το δείξει η πορεία, αν και όπως όλα δείχνουν η συγκεκριμένη αποχώρηση έγινε γιατί ο Άγγλος τεχνικός δεν τους υπολογίζει για τη συνέχεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ