ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Ο Αντριάνο ανοίχτηκε για τα προβλήματα αλκοολισμού και την κατάθλιψη

Ο πρώην επιθετικός της Ίντερ, Αντριάνο, μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπισε μετά το θάνατο του πατέρα του.

Ο Αντριάνο ανοίχτηκε για τα προβλήματα αλκοολισμού και την κατάθλιψη

Οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές φημίζονται για την τεχνική τους κατάρτιση που αποκτούν παίζοντας ποδόσφαιρο στις φαβέλες. Ωστόσο, η ιστορία έχει δείξει ότι οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές είναι καταδικασμένοι να πραγματοποιούν μία καριέρα κατώτερη των δυνατοτήτων τους. Αυτό οφείλεται στην αυτοκαταστροφική τους φύση, που δεν τους αφήνει να αντισταθούν στους πειρασμούς.

Σε αυτήν την κατηγορία των Βραζιλιάνων παικτών που είχαν όλα τα προσόντα για να φτάσουν μέχρι το Έβερεστ του ποδοσφαίρου αλλά πήραν μία λάθος στροφή κατά τη διάρκεια της καριέρας τους ήταν και ο Αντριάνο.

Ο πρώην παίκτης των “νερατζούρι” βάδιζε στα χνάρια του Ρονάλντο μέχρι το 2004. Τότε πληροφορήθηκε για το θάνατο του πατέρα του και η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα. Έτσι, άρχισε να πίνει και να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα το 2008 να επιστρέψει στη Βραζιλία για να αναστήσει την καριέρα του. Ωστόσο, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη, με συνέπεια να χαθεί άδοξα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Πρόσφατα, ο Αντριάνο άνοιξε την καρδιά του στο via Football-Italia και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο η Ίντερ προσπάθησε να τον καλύψει την περίοδο που εμφανιζόταν μεθυσμένος στις προπονήσεις.

“Μόνο εγώ ξέρω πόσο υπέφερα. Ο θάνατος του πατέρα μου με άφησε με ένα τεράστιο κενό. Ένιωσα τεράστια μοναξιά. Μετά το θάνατό του, όλα πήγαν προς το χειρότερο διότι απομονώθηκα. Ήμουν μόνος στην Ιταλία, με κατάθλιψη και άρχισα να πίνω. Ένιωθα χαρούμενος μόνο όταν έπινα. Θα το έκανα κάθε βράδυ. Έπινα ότι μπορούσα να κρατήσω στο χέρι μου: κρασί, ουίσκι, βότκα, μπύρα. Πολύ μπύρα. Δε σταμάτησα να πίνω και στο τέλος αναγκάστηκα να φύγω από την Ίντερ. Δεν ήξερα πως να το κρύψω. Πήγαινα μεθυσμένος στις πρωινές προπονήσεις. Πάντα εμφανιζόμουν ακόμα και αν είχα πιει. Το ιατρικό επιτελείο έπρεπε να με πάει για ύπνο στο θεραπευτήριο. Η Ίντερ έλεγε στον Τύπο ότι αντιμετώπιζα μυϊκά προβλήματα. Είχα συνειδητοποιήσει ότι το πρόβλημα ήταν οι άνθρωποι που με περιτριγύριζαν, φίλοι που δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να με πηγαίνουν σε πάρτι με γυναίκες και αλκοόλ χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ