Βίοι…αντίθετοι (vid) | Sportsking.gr

Βίοι…αντίθετοι (vid)

Η Χέρτα Βερολίνου έκανε μεγάλο διπλό στην έδρα της Σάλκε (2-0) και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα οι "Βασιλικοί μπλε" βρίσκονται στον πάτο με μηδέν βαθμούς.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν η Σάλκε αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση πίσω από την…ασταμάτητη Μπάγερν Μονάχου.

Τα πράγματα για τους «Βασιλικούς» μπλε δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά στη φετινή χρονιά καθώς μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, ήρθε η νέα «γκέλα» αυτή τη φορά εντός έδρας, κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου.

Από την αρχή του παιχνιδιού η Σάλκε μπήκε «μουδιασμένα» και το πλήρωσε με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου όταν οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Ντούντα.

Στη συνέχεια οι παίκτες της Σάλκε ανέβασαν την απόδοση τους και πίεσαν αρκετά την άμυνα της Χέρτα που έβρισκε τον τρόπο να κρατάει το μηδέν. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου λέει πως όταν πιέζεις για γκολ και αυτό δεν έρχεται, στο τέλος θα το δεχτείς.

Αυτό επιβεβαιώθηκε με τη συμπλήρωση των 90, με τον Ντούντα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 2-0.

Μετά τη νίκη της, η Χέρτα ανέβηκε στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς, ενώ αντίθετα οι «Βασιλικοί μπλε» βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμούς.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.