Έτοιμος εντός του μήνα ο Γκουλάμ | Sportsking.gr

Έτοιμος εντός του μήνα ο Γκουλάμ

Ο Φαουζί Γκουλάμ, μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς το μόνο που απομένει είναι το ΟΚ του γιατρού.

Η ώρα που ο Φαουζί Γκουλάμ θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Νάπολι πλησιάζει, καθώς ο παίκτης περιμένει το τελικό ΟΚ του χειρούργου του, ώστε να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Αλγερινός, μετά τη ρήξη χιαστού που είχε πάθει το Νοέμβρη του 2017, κρίθηκε σωστό να μην αγωνιστεί καθόλου τη χρονιά που πέρασε, ώστε να μη ρισκάρει με νέο τραυματισμό.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, το αριστερό μπακ της Νάπολι μετράει μέρες για την επιστροφή του στα γήπεδα, για να βοηθήσει την ομάδα της Νότιας Ιταλίας να πετύχει τους στόχους της.

Τέλος, όσον αφορά του Άλεξ Μέρετ και Αμίν Γιουνές, υπολογίζεται πως θα είναι και αυτοί έτοιμοι ως το τέλος του μήνα, με τον Αντσελότι να βλέπει το οπλοστάσιό του να ενισχύεται σημαντικά.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.