Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκριεζμάν: «Τι άλλο να κάνω για να κερδίσω τη χρυσή μπάλα;»
Home Page

Γκριεζμάν: «Τι άλλο να κάνω για να κερδίσω τη χρυσή μπάλα;»

«Καταπέλτης» ο Αντουάν Γκριεζμάν σε συνέντευξή του στη L’Equipe μίλησε για όλα και για τη χρυσή μπάλα που θα έπρεπε να κατακτήσει.

05.09.2018 | 12:27

Για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση του Παγκοσμιου Κυπέλλου με την Γαλλία ο Αντουάν Γκριεζμάν δίνει συνέντευξη η οποία θα συζητηθεί στην γαλλική L’Equipe.

Ο Γάλλος άσσος αποκάλυψε πως η περσινή χρονιά ήταν ίσως η καλύτερη της καριέρας του μπορεί να μην πέτυχε πολλά γκολ αλλά κέρδισε τα πάντα.

«Ήταν η καλύτερή μου σεζόν από άποψη τροπαίων και πιστεύω πως κάθε μέρα έρχομαι όλο και πιο κοντά στη κατάκτηση της χρυσής μπάλας. Είναι η κορυφαία καταξίωση για έναν ποδοσφαιριστή», είπε ο Γκριεζμάν ενώ ερωτηθείς για το αν θα έπρεπε να τη κατακτήσει φέτος είπε:

«Δεν θα ήταν αδικία αν δεν την κατακτήσω αλλά πιστεύω πως έχω κάνει τα πάντα, έχω κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχω πετύχει κρίσιμα γκολ με την ομάδα μου. Τι άλλο θα πρέπει αν κάνω για να συμβεί αυτό;»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version