Ανησυχούν για Κίρικες στη Νάπολι | Sportsking.gr

Ανησυχούν για Κίρικες στη Νάπολι

Σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός για τον Βλαντ Κίρικες με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Νάπολι για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Βλαντ Κίρικες.  O 28χρονος Ρουμάνος στόπερ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Εθνικής του ομάδας με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου για το Nations League και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές, καθώς μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε υπάρχουν έντονοι φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Η κατάστασή του θα επανεξεταστεί την Δευτέρα στην Ρώμη, ενώ αν οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε ο παίκτης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.