Νάπολι και Ρουμανία «ξεχνούν» τον Κίρικες | Sportsking.gr

Νάπολι και Ρουμανία «ξεχνούν» τον Κίρικες

Η κακοδαιμονία χτύπησε την... πόρτα του Βλαντ Κίρικες, με τον Ρουμάνο διεθνή να χάνει σχεδόν όλη την τρέχουσα σεζόν έπειτα τον σοβαρό του τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό.

Η σεζόν ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον 29χρονο Ρουμάνο αμυντικό, Βλαντ Κίρικες. Ο έμπειρος στόπερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην πρόσφατη αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας κόντρα στο Μαυροβούνιο, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες, διάστημα που απαιτείται για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του εγχειρισμένου γονάτου του.

Ο Κίρικες αποτελεί βασική λύση στα μετόπισθεν των Ρουμάνων, ενώ και στην Νάπολι, ο Κάρλο Αντσελότι έδειχνε να υπολογίζει στις δυνατότητες του παίκτη έχοντάς τον στο ροτέισον της ομάδας. Το χειρουργείο όπως αναφέρουν πληροφορίες από μέλη του ιατρικού τιμ των Ναπολιτάνων ήταν αναπόφευκτο, καθώς ο πρόσθιος χιαστός υπέστη ολική ρήξη.

 

 

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε ιδιωτική κλινική της ιταλικής πόλης, με τον Ρουμάνο διεθνή να μένει σε αυτή για μερικές ημέρες ακόμη και εν συνεχεία να ξεκινήσει την επίπονη δοκιμασία της αποκατάστασης με φυσιοθεραπείες και έπειτα ενδυνάμωση. Ο Κίρικες ανήκει στην Νάπολι από το καλοκαίρι του 2015, με την σεζόν αυτή να ήταν κομβική για εκείνον, καθώς επί Μαουρίτσιο Σάρι δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που θα ήθελε μένοντας στα ρηχά όσον αφορά τον αριθμό των συμμετοχών του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.