Την χρονιά και έφυγε για Μαδρίτη ο Χάμες

Ο δανεισμός του Χάμες Ροντρίγκες στην Μπάγερν Μονάχου έχει μπει αισίως στην δεύτερη σεζόν, με τον Κολομβιανό ωστόσο να περιμένει από τώρα το επόμενο καλοκαίρι βλέποντας σαν όαση την Μαδρίτη.

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος παρουσιάζεται ο Χάμες Ροντρίγκεζ κατά την διαμονή του στο Μόναχο. Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής στην Μπάγερν έχει προκαλέσει όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Kicker νοσταλγία στον ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος περιμένει πως και πως την ολοκλήρωση του διετή δανεισμού φεύγοντας χωρίς δεύτερες σκέψεις με προορισμό την Μαδρίητη και την Ρεάλ.

Ο 27χρονος παρουσιάζεται φανερά ενοχλημένος μιας και ο Κόβατς δεν μπορεί να τον χωρέσει στα βασικά του πλάνα περιορίζοντάς τον σε δεύτερο ρόλο. Οι προσδοκίες με το ερχομό του πέρυσι στην Βαυαρία ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες, περιμένοντας πως η Μπάγερν θα είναι η ευκαιρία του να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του. Παρόλα αυτά, ο γερμανικός τύπος αναφέρει πως οι Γερμανοί έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι και σκέφτονται σοβαρά να ενεργοποιήσουν την ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Για καλή του τύχη ο Κολομβιανός θα έχει τον τελευταίο λόγο σε ενδεχόμενη συμφωνία, με τα υπάρχοντα δεδομένα να τον βρίσκουν το επόμενο καλοκαίρι και πάλι στους Μαδριλένους, εκτός και αν ο Κροάτης τεχνικός αλλάξει σχέδια και του προσφέρει φανέλα βασικού για το υπόλοιπο της τρέχουσα σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ