Αλ Κελαϊφί: «Εκνευριστικό αυτό που έγινε με Ρεάλ-Νεϊμάρ»

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί τοποθετήθηκε για τις φήμες που ήθελαν τον Νεϊμάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για το ζήτημα της πιθανής μεταραφής του Νεϊμάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης τοποθετήιηκε ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο Καταριανός επιχειρηματίας χαρακτήρισε «εκνευριστικό» αυτό που συνέβη το καλοκαίρι, και δήλωσε ότι η Παρί σέβεται τη Ρεάλ, και περιμένει το ίδιο και από τη Βασίλισσα.

Επιπλέον, τόνισε ότι δεν είναι ωραίο να γίνονται «παιχνίδια» στο παρασκήνιο, και προτιμά ό,τι θέλει οποιαδήποτε ομάδα, να το συζητά απευθείας με την Παρί και όχι με τους παίκτες της.

Διαβάστε αναλυτικά:

Είναι λίγο ενοχλητικό αν ίμαστε ρεαλιστές, επειδή δεν είναι δίκαιο από τις άλλες ομάδες ή τον οποιονδήποτε να μιλάει με τους παίκτες μας. Δεν μας αρέσει αυτό συνολικά και μιλήσαμε σχετικά με το θέμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης κάποια στιγμή. Έχουμε μια καλή σχέση με αυτούς και σέβονται την Παρί, και ελπίζω ότι αυτό είναι αληθινό. Σεβόμαστε τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον πρόεδρό τους, τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Νομίζω ότι είναι σηματνικό για όλους να μη δουλεύουμε στο παρασκήνιο. Αν υπάρχει κάτι, τότε είναι καλύτερο να μιλάμε και να λέμε τι μας αρέσει και τι δεν μας αρέσει. Αυτό είναι που περιμένουμε από όλα τα κλαμπ, όχι μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ