Αρνήθηκε τα διπλά χρήματα για χάρη της Γιούβε ο Κεντίρα

Η πρόσφατη ανανέωση του Σάμι Κεντίρα στην Γιουβέντους έβγαλε «λαβράκι», καθώς ο Γερμανός για χάρη των «Μπιανκονέρι» αρνήθηκε δελεαστικότατη πρόταση.

Το μπραντ της Γιουβέντους δεν το αφήνεις έτσι εύκολα. Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκε και ο Σάμι Κεντίρα και χωρίς πολύ συλλογισμό υπέγραψε πρόσφατα το νέο του συμβόλαιο με τους «Μπιανκονέρι» το οποίο τον κρατά στο Τορίνο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Γερμανός χαφ συνεχίζει για 4η συνεχή χρονιά στους Πρωταθλητές Ιταλίας κλείνοντας όπως φανερώνει ρεπορτάζ του Calciomercato τα αυτιά σε πρόταση που θα τον έκανε εις διπλούν πλουσιότερο. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος το πρόσφατο καλοκαίρι δέχθηκε κατά τους Ιταλούς πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμαίν που άγγιζε τα διπλά στις ετήσιες αποδοχές που απολαμβάνει στην Γιουβέντους.

Οι Παριζιάνοι ωστόσο δεν κατάφεραν να τον πείσουν με τα λεφτά τους – ο Τούχελ τον προόριζε βασικό στο κέντρο της ομάδας του – και η πρόταση εξανεμίστηκε, με τον ίδιο λίγες εβδομάδες αργότερα να υπογράφει νέο συμβόλαιο παραμένοντας στους Ιταλούς, με την Γιούβε φέτος να βάζει πλώρη – εκτός από τα κεκτημένα στην Ιταλία – για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ