Μιλάει με McDonald’s η Νάπολι για το νέο γήπεδο!

Η Νάπολι ψάχνεται για την κατασκευή νέου γηπέδου και τα McDonald's σκέφτονται να σταθούν δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια.

Σε αναζήτηση συμπαικτών για την κατασκεύη νέου γηπέδου βρίσκεται η Νάπολι, σύμφωνα με πληροφορίες των ιταλικών ΜΜΕ. Οι Παρτενοπέι θέλουν να αποχωρήσουν από το Σαν Πάολο, που έχει πολλά προβλήματα σαν έδρα, για τα οποία έχει μιλήσει πολλάκις ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Το νέο γήπεδο που σκέφτεται να κατασκευάσει η Νάπολι θα είναι σε άλλη τοποθεσία, ωστόσο το βασικό ζήτημα είναι η χρηματοδότηση του έργου.

Σε αυτό το θέμα, έρχεται να δώσει λύση η πασίγνωστη εταιρεία McDonald’s, που βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες των Παρτενοπέι, για μια πιθανή συνεργασία. Προφανώς, τα McDonald’s θα βάλουν χρήματα για την ανέγερση του γηπέδου, με αντάλλαγμα ίσως ακόμη και την ονοματοδοσία του, έστω και για κάποια χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, η Νάπολι έχει βάλει για τα καλά στα πλάνα της να φύγει από το Σαν Πάολο και έχει αρχίσει να αναζητά στην πράξη τις διεξόδους για να συμβεί κάτι τέτοιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ